Diamond Afilara tipvlam 2,3 mm – blauw

$3.75

Ervaar precisie en duurzaamheid met ons roestvrijstalen nagelgereedschap met diamantcoating, perfect voor het efficiënt verwijderen van nagelriemen en dode huidcellen, thuis of in professionele nagelverzorgingsomgevingen.

SKU: 1017B023XL
Category:

Description

Functies:

Steriliseerbaar en desinfecteerbaar: dit hulpmiddel kan eenvoudig worden gesteriliseerd en gedesinfecteerd, waardoor een hoog niveau van hygiëne in uw nagelverzorgingsroutine wordt gegarandeerd.
Gemaakt van roestvrij staal: Dit gereedschap is gemaakt van corrosiebestendig roestvrij staal, is duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan. De diamantstofcoating voegt een extra laag duurzaamheid en precisie toe.
Ruwheid: Blauw (medium);
Lange levensduur: Dit gereedschap is ontworpen om een uitzonderlijke lange levensduur te bieden en is gebouwd om intensief gebruik te weerstaan zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Individueel verpakt: elk gereedschap is zorgvuldig individueel verpakt, waardoor het schoon en klaar voor gebruik blijft.
Europese fabrikant: Vertrouw op kwaliteit en vakmanschap, want dit gereedschap wordt met trots in Europa vervaardigd.
Gebruik:

Ontworpen voor het verwijderen van nagelriemen en het trimmen van overgroeide laterale nagelplooien.
De vlamvormige punt is uitstekend geschikt voor het verwijderen van de nagelriemen.
Gebruikt bij elektrische en gecombineerde manicures en pedicures.
Kan worden gebruikt met een nagelfreesmachine.
Investeer in het beste voor uw nagelverzorgingsroutine met dit steriliseerbare, duurzame en duurzame hulpmiddel. Verbeter uw manicure- en pedicurespel met de precisie en kwaliteit die het biedt. Bestel hem nu en ervaar het verschil!

Additional information

Weight 50 kg
Dimensions 100 × 30 × 10 cm